christmas

Gör din egen buffé för catering

Tomat och mozzarellasallad

15:-

Tzatziki

14:-

Marinerad getost

15:-

Löksallad

10:-

Melonsallad

15:-

Vegetarisk paj

20:-

Ädelostpaj med pesto

20:-

Minipizza (vegetarisk)

15:-

Waldorfsallad med valnötter

25:-

Varmrökt lax med örtsås

35:-

Pepparrotsfylld kallrökt lax

35:-

Paprika och chillilax

30:-

Husets fiskpaté med sås verte

35:-

Sallad med färska jordgubbar, melon och färskrökt lax

35:-

Skaldjurssallad

45:-

Vinkokta musslor med persilja och vitlök

30:-

Gratinerade musslor med pesto

30:-

Mango och chillidrumstick

30:-

Pesto kycklingfilé

35:-

Ceasarsallad med kyckling och brödkrutonger

35:-

Citronkyckling

35:-

Pestogratinerad fläskfilé

35:-

Rostbiff med senapspickles

35:-

Färskostfylld parmarulle

35:-

Mimosafylld lönnebergaskinka

35:-

Parmaskinka med hyvlad parmesanost

35:-

Tre sorters kallskuret kött med syltade grönsaker

65:-

Pastrami

35:-

Rökt kalkonbröst

35:-

Blandade italienska delikatesser

65:-

Potatissallad med creme fraiche

25:-

Senapssmaksatt potatissallad med purjo och rädisor

20:-

Yoghurtsmaksatt pastasallad med färska örter

25:-

Balsamicopastasallad med färska grönsaker

25:-

Tortillarulle med tomat, paprika och avocado

20:-

Blandade dessertostar med kex

45:-

Exotiskt fruktfat (frukt efter säsong)

45:-

Färsk fruktsallad

45:-

Choklad tryffel

12:-

Matsedel vecka 3

Dagens inkl sallad, måltidsdryck.

Kaffe och kaka 99:-, Pensionär 75:-

Lunchhäfte (10 kort) 900:-, Pensionär 700:-

Måndag

Fläskkarré med ingefära och äpple

Torsk i ugn med räkor och dillsmör

Pasta med bacon och röd pesto

Tisdag

Dillkött

Gremolata fisk med dillpotatis

Pasta med bacon och röd pesto

Onsdag

Köttfärslimpa med rotfruktstomp

Stekt kalvlever med bacon och kapris

Pasta med bacon och röd pesto

Torsdag

Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Vegetarisk bourguigon

Pasta med bacon och röd pesto

Fredag

Texas bbq

Skagengratinerad lax med vitvinsås

Pasta med bacon och röd pesto