christmas

A la carté meny för catering

Förrätt

Kräftsallad i glas med avocadomousse

60:-

Kanapé Skagen

60:-

Whiskeymarinerad oxfilé med picklade grönsaker

75:-

Nötpastrami med pepparrotsgrädde

65:-

Kavringtårta med färskrökt lax

59:-

Varmrätt

Skagengratinerad laxfilé med hummersås och duchesspotatis

139:-

Ädelostöverbakad kycklingfilé med vitvinsås och gratinerat potatismos

159:-

Helstekt fläskfilé med kantarellsås och smörslungad kulpotatis

159:-

Baconlindad oxfilé med madeirasås och potatisgratäng

205:-

Grillad och pestogratinerad lammfilé med tzatziki och klyftpotatis

215:-

I samtliga priser ingår: Sallad, Smör, Bröd & Varma grönsaker

Dessert

Hemlagad malagaglass med brända mandlar och karamellbräck

69:-

Daimöverbakad kladdkaka med hallonsås och grädde

59:-

Marmorerad hemlagad hallonglass och Baileysgrädde

79:-

Pannacotta med björnbärssås

59:-

Vitchokladmousse med marinerad apelsinsallad

79:-

Matsedel vecka 47

Dagens inkl sallad, måltidsdryck.

Kaffe och kaka 100:-, Pensionär 78:-

Lunchhäfte (10 kort) 900:-, Pensionär 700:-

Måndag

Flygande Jakob

Citronbakad fisk med krämiga tomater

Pasta med tomat och paprika

Tisdag

Pannbiff med gräddsås

Grönakswok med kyckling och nudlar

Pasta med tomat och paprika

Onsdag

Skinkstek med gräddsås, gelé och pressgurka

Stekt korv med potatismos och lökmarmelad

Pasta med tomat och paprika

Torsdag

Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Stekt sejfilé med pepparrot och skirat smör

Pasta med tomat och paprika

Fredag

Wallenbergare gräddsås och potatismos

Frasig fisk med remouladsås

Pasta med tomat och paprika