christmas

A la carté meny för catering

Förrätt

Kräftsallad i glas med avocadomousse

60:-

Kanapé Skagen

60:-

Whiskeymarinerad oxfilé med picklade grönsaker

75:-

Nötpastrami med pepparrotsgrädde

65:-

Kavringtårta med färskrökt lax

59:-

Varmrätt

Skagengratinerad laxfilé med hummersås och duchesspotatis

139:-

Ädelostöverbakad kycklingfilé med vitvinsås och gratinerat potatismos

159:-

Helstekt fläskfilé med kantarellsås och smörslungad kulpotatis

159:-

Baconlindad oxfilé med madeirasås och potatisgratäng

205:-

Grillad och pestogratinerad lammfilé med tzatziki och klyftpotatis

215:-

I samtliga priser ingår: Sallad, Smör, Bröd & Varma grönsaker

Dessert

Hemlagad malagaglass med brända mandlar och karamellbräck

69:-

Daimöverbakad kladdkaka med hallonsås och grädde

59:-

Marmorerad hemlagad hallonglass och Baileysgrädde

79:-

Pannacotta med björnbärssås

59:-

Vitchokladmousse med marinerad apelsinsallad

79:-

Matsedel vecka 8

Dagens inkl sallad, måltidsdryck.

Kaffe och kaka 100:-, Pensionär 78:-

Lunchhäfte (10 kort) 900:-, Pensionär 700:-

Måndag

Gräddstuvad pytt i panna med ägg

Köttfärslimpa med gräddsås

Pasta med Köttfärssås

Tisdag

Kyckling med chili och cashewnötter

Rotmos med fläskbog

Pasta med Köttfärssås

Onsdag

Panerad schnitzel med bearnaisesås

Stekt fiskfilé med asiatisk pesto

Pasta med Köttfärssås

Torsdag

Soppbuffé med dessert

Sesampanerad fiskfilé med ugnsbakad tomatsallad

Pasta med Köttfärssås

Fredag

Våga vägra vinter (Vi grillar ute)

Pestobakad torskgratäng med tomat

Pasta med Köttfärssås