christmas

A la carté meny för catering

Förrätt

Kräftsallad i glas med avocadomousse

60:-

Kanapé Skagen

60:-

Whiskeymarinerad oxfilé med picklade grönsaker

75:-

Nötpastrami med pepparrotsgrädde

65:-

Kavringtårta med färskrökt lax

59:-

Varmrätt

Skagengratinerad laxfilé med hummersås och duchesspotatis

139:-

Ädelostöverbakad kycklingfilé med vitvinsås och gratinerat potatismos

159:-

Helstekt fläskfilé med kantarellsås och smörslungad kulpotatis

159:-

Baconlindad oxfilé med madeirasås och potatisgratäng

179:-

Grillad och pestogratinerad lammfilé med tzatziki och klyftpotatis

215:-

I samtliga priser ingår: Sallad, Smör, Bröd & Varma grönsaker

Dessert

Hemlagad malagaglass med brända mandlar och karamellbräck

69:-

Daimöverbakad kladdkaka med hallonsås och grädde

59:-

Marmorerad hemlagad hallonglass och Baileysgrädde

79:-

Pannacotta med björnbärssås

59:-

Vitchokladmousse med marinerad apelsinsallad

79:-

Matsedel vecka 46

Dagens inkl sallad, måltidsdryck.

Kaffe och kaka 95:-, Pensionär 75:-

Lunchhäfte (10 kort) 850:-, Pensionär 700:-

Måndag

Flygande Jacob

Laxburgare med aioli

Pasta med köttfärssås

Tisdag

Stekt strömming med potatismos

Kalops med rödbetor

Pasta med köttfärssås

Onsdag

Köttbullar med lök och skysås

Jansonsfrestelse med ägg och prinskorv

Pasta med köttfärssås

Torsdag

Bruna bönor /löksås med stekt fläsk

Ugnsgratinerad. rostad blomkål grönsaker

Pasta med köttfärssås

Fredag

Kyckling med citron och rostad potatis

Fisk och saffranragu med purjolök

Pasta med köttfärssås