christmas

A la carté meny för catering

Förrätt

Kräftsallad i glas med avocadomousse

60:-

Kanapé Skagen

60:-

Whiskeymarinerad oxfilé med picklade grönsaker

75:-

Nötpastrami med pepparrotsgrädde

65:-

Kavringtårta med färskrökt lax

59:-

Varmrätt

Skagengratinerad laxfilé med hummersås och duchesspotatis

139:-

Ädelostöverbakad kycklingfilé med vitvinsås och gratinerat potatismos

159:-

Helstekt fläskfilé med kantarellsås och smörslungad kulpotatis

159:-

Baconlindad oxfilé med madeirasås och potatisgratäng

205:-

Grillad och pestogratinerad lammfilé med tzatziki och klyftpotatis

215:-

I samtliga priser ingår: Sallad, Smör, Bröd & Varma grönsaker

Dessert

Hemlagad malagaglass med brända mandlar och karamellbräck

69:-

Daimöverbakad kladdkaka med hallonsås och grädde

59:-

Marmorerad hemlagad hallonglass och Baileysgrädde

79:-

Pannacotta med björnbärssås

59:-

Vitchokladmousse med marinerad apelsinsallad

79:-

Matsedel vecka 38

Dagens inkl sallad, måltidsdryck.

Kaffe och kaka 100:-, Pensionär 78:-

Lunchhäfte (10 kort) 900:-, Pensionär 700:-

Måndag

Höstgryta med rotsaker och timjan

Baconlindad korv med stuvade sockerärtor

Rödbetsbiffar med tzatziki

Fläsksteks burgare med pommes frites (tar 10 min)

Tisdag

Kyckling med citrongräs och nötter

Fiskgryta med räkor

Rödbetsbiffar med tzatziki

Fläsksteks burgare med pommes frites (tar 10 min)

Onsdag

Schnitzel på Cafebodens vis

Stekt fiskfilé med remouladsås

Rödbetsbiffar med tzatziki

Fläsksteks burgare med pommes frites (tar 10 min)

Torsdag

Brasiliansk gryta med chorizo och polled pork

Krämig pastagratäng med mozzarella och skinka

Rödbetsbiffar med tzatziki

Fläsksteks burgare med pommes frites(tar 10 min)

Fredag

Stekt ytterfilé med citrus och chili samt rostad potatis

Toscansk fisk- och skaldjursgryta

Rödbetsbiffar med tzatziki

Fläsksteks burgare med pommes frites (tar 10 min)