christmas

A la carté meny för catering

Förrätt

Kräftsallad i glas med avocadomousse

60:-

Kanapé Skagen

60:-

Whiskeymarinerad oxfilé med picklade grönsaker

75:-

Nötpastrami med pepparrotsgrädde

65:-

Kavringtårta med färskrökt lax

59:-

Varmrätt

Skagengratinerad laxfilé med hummersås och duchesspotatis

139:-

Ädelostöverbakad kycklingfilé med vitvinsås och gratinerat potatismos

159:-

Helstekt fläskfilé med kantarellsås och smörslungad kulpotatis

159:-

Baconlindad oxfilé med madeirasås och potatisgratäng

179:-

Grillad och pestogratinerad lammfilé med tzatziki och klyftpotatis

215:-

I samtliga priser ingår: Sallad, Smör, Bröd & Varma grönsaker

Dessert

Hemlagad malagaglass med brända mandlar och karamellbräck

69:-

Daimöverbakad kladdkaka med hallonsås och grädde

59:-

Marmorerad hemlagad hallonglass och Baileysgrädde

79:-

Pannacotta med björnbärssås

59:-

Vitchokladmousse med marinerad apelsinsallad

79:-

Matsedel vecka 3

Dagens inkl sallad, måltidsdryck.

Kaffe och kaka 99:-, Pensionär 75:-

Lunchhäfte (10 kort) 900:-, Pensionär 700:-

Måndag

Fläskkarré med ingefära och äpple

Torsk i ugn med räkor och dillsmör

Pasta med bacon och röd pesto

Tisdag

Dillkött

Gremolata fisk med dillpotatis

Pasta med bacon och röd pesto

Onsdag

Köttfärslimpa med rotfruktstomp

Stekt kalvlever med bacon och kapris

Pasta med bacon och röd pesto

Torsdag

Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Vegetarisk bourguigon

Pasta med bacon och röd pesto

Fredag

Texas bbq

Skagengratinerad lax med vitvinsås

Pasta med bacon och röd pesto