christmas

A la carté meny för catering

Förrätt

Kräftsallad i glas med avocadomousse

60:-

Kanapé Skagen

60:-

Whiskeymarinerad oxfilé med picklade grönsaker

75:-

Nötpastrami med pepparrotsgrädde

65:-

Kavringtårta med färskrökt lax

59:-

Varmrätt

Skagengratinerad laxfilé med hummersås och duchesspotatis

139:-

Ädelostöverbakad kycklingfilé med vitvinsås och gratinerat potatismos

159:-

Helstekt fläskfilé med kantarellsås och smörslungad kulpotatis

159:-

Baconlindad oxfilé med madeirasås och potatisgratäng

179:-

Grillad och pestogratinerad lammfilé med tzatziki och klyftpotatis

215:-

I samtliga priser ingår: Sallad, Smör, Bröd & Varma grönsaker

Dessert

Hemlagad malagaglass med brända mandlar och karamellbräck

69:-

Daimöverbakad kladdkaka med hallonsås och grädde

59:-

Marmorerad hemlagad hallonglass och Baileysgrädde

79:-

Pannacotta med björnbärssås

59:-

Vitchokladmousse med marinerad apelsinsallad

79:-

Matsedel vecka 43

Måndag

Kycklingbiffar med paprikasås

Kokt fiskfilé med räkor, sparris och smörsås

Pasta med qourn, dijonsenap och dragon

Tisdag

Pytt i panna med ägg och rödbetor

Kalvlever i grädde

Pasta med qourn, dijonsenap och dragon

Onsdag

Persiljestek fläsknoisette med timjanpotatis

Smörgåstårtsbuffé

Pasta med qourn, dijonsenap och dragon

Torsdag

Raggmunkar med stekt fläsk

Grillad hallomi med quinoa och varm tomatsallad

Pasta med qourn, dijonsenap och dragon

Fredag

Fylld kycklingfilé med matvetesallad

Stekt Torsk med äpple-och ärtsås

Pasta med qourn, dijonsenap och dragon

Dagens inkl sallad, måltidsdryck. kaffe och kaka 95:-, Pensionär 75:-

Lunchhäfte (10 kort) 850:-, Pensionär 700:-