christmas

A la carté meny för catering

Förrätt

Kräftsallad i glas med avocadomousse

60:-

Kanapé Skagen

60:-

Whiskeymarinerad oxfilé med picklade grönsaker

75:-

Nötpastrami med pepparrotsgrädde

65:-

Kavringtårta med färskrökt lax

59:-

Varmrätt

Skagengratinerad laxfilé med hummersås och duchesspotatis

139:-

Ädelostöverbakad kycklingfilé med vitvinsås och gratinerat potatismos

159:-

Helstekt fläskfilé med kantarellsås och smörslungad kulpotatis

159:-

Baconlindad oxfilé med madeirasås och potatisgratäng

205:-

Grillad och pestogratinerad lammfilé med tzatziki och klyftpotatis

215:-

I samtliga priser ingår: Sallad, Smör, Bröd & Varma grönsaker

Dessert

Hemlagad malagaglass med brända mandlar och karamellbräck

69:-

Daimöverbakad kladdkaka med hallonsås och grädde

59:-

Marmorerad hemlagad hallonglass och Baileysgrädde

79:-

Pannacotta med björnbärssås

59:-

Vitchokladmousse med marinerad apelsinsallad

79:-

Matsedel vecka 5

Dagens inkl sallad, måltidsdryck.

Kaffe och kaka 100:-, Pensionär 78:-

Lunchhäfte (10 kort) 900:-, Pensionär 700:-

Måndag

Köttgryta med rotfrukter och grädde

Fisk med ajvarsås

Pasta med ost-och persiljesås

Tisdag

Pannbiff med grönpepparsås

Gräddig kassler med pasta och bacon

Pasta med ost-och persiljesås

Onsdag

Skomakarlåda med potatismos och pressgurka

Solrosfröstekt ris med broccoli och blomkål och kummel

Pasta med ost-och persiljesås

Torsdag

Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Fiskgratäng

Pasta med ost-och persiljesås

Fredag

Ugnstekta revben med lakris och honung

Stekt fiskfilé med blomkålspuré

Pasta med ost-och persiljesås