christmas

Catering för bröllop

Tilltugg till drink

  • Parmesanchips
  • Chokladdoppade jordgubbar och smördegshjärtan
  • Roccola-och mozzarellafylld parmarulle
  • Fyllda crustader 2 sorter

Förrätt

  • Skagencanapé toppad med löjrom
  • Terrin på kyckling och varmrökt sidfläsk, lökmarmelad och yoghurtsås
  • Lax och skaldjurspaté på grov kavring och örtmousse
  • Löjromstallrik med klassiska tillbehör

Varmrätt

  • Smördegsinbakad fläskfilé med champagnesås, friterad purjolök och ört och parmesanmos
  • Kalvfilé Oscar med chorongsås, äkta tryffel, hummer, säsongens grönsaker och pommes Jacson
  • Svampöverbakad kalvkotlett md vitvin-och persiljesås, smörslungade späda primörer och rotfruktsgratäng
  • Tapinadoxfilé med madeirasås, provensalska champinjoner och potatisgratäng
  • Helstekt vildandsbröst med glaserade citrusfrukter , muskatsås och duschesspotatis

Buffé

  • Valfri buffé enligt önskemål

Dessert

  • Hemlagad malagaglass med brända mandlar och karamellbräck
  • Daimöverbakad kladdkaka med hallonsås och grädde
  • Marmorerad hemlagad hallonglass med färska bär och Baileysgrädde
  • Pannacotta med björnbärssås
  • Vitchokladmousse med marinerad apelsinsallad

Kaffe och bröllopstårta

Matsedel vecka 43

Måndag

Kycklingbiffar med paprikasås

Kokt fiskfilé med räkor, sparris och smörsås

Pasta med qourn, dijonsenap och dragon

Tisdag

Pytt i panna med ägg och rödbetor

Kalvlever i grädde

Pasta med qourn, dijonsenap och dragon

Onsdag

Persiljestek fläsknoisette med timjanpotatis

Smörgåstårtsbuffé

Pasta med qourn, dijonsenap och dragon

Torsdag

Raggmunkar med stekt fläsk

Grillad hallomi med quinoa och varm tomatsallad

Pasta med qourn, dijonsenap och dragon

Fredag

Fylld kycklingfilé med matvetesallad

Stekt Torsk med äpple-och ärtsås

Pasta med qourn, dijonsenap och dragon

Dagens inkl sallad, måltidsdryck. kaffe och kaka 95:-, Pensionär 75:-

Lunchhäfte (10 kort) 850:-, Pensionär 700:-