christmas

Catering för bröllop

Tilltugg till drink

  • Parmesanchips
  • Chokladdoppade jordgubbar och smördegshjärtan
  • Roccola-och mozzarellafylld parmarulle
  • Fyllda crustader 2 sorter

Förrätt

  • Skagencanapé toppad med löjrom
  • Terrin på kyckling och varmrökt sidfläsk, lökmarmelad och yoghurtsås
  • Lax och skaldjurspaté på grov kavring och örtmousse
  • Löjromstallrik med klassiska tillbehör

Varmrätt

  • Smördegsinbakad fläskfilé med champagnesås, friterad purjolök och ört och parmesanmos
  • Kalvfilé Oscar med chorongsås, äkta tryffel, hummer, säsongens grönsaker och pommes Jacson
  • Svampöverbakad kalvkotlett md vitvin-och persiljesås, smörslungade späda primörer och rotfruktsgratäng
  • Tapinadoxfilé med madeirasås, provensalska champinjoner och potatisgratäng
  • Helstekt vildandsbröst med glaserade citrusfrukter , muskatsås och duschesspotatis

Buffé

  • Valfri buffé enligt önskemål

Dessert

  • Hemlagad malagaglass med brända mandlar och karamellbräck
  • Daimöverbakad kladdkaka med hallonsås och grädde
  • Marmorerad hemlagad hallonglass med färska bär och Baileysgrädde
  • Pannacotta med björnbärssås
  • Vitchokladmousse med marinerad apelsinsallad

Kaffe och bröllopstårta

Matsedel vecka 8

Dagens inkl sallad, måltidsdryck.

Kaffe och kaka 100:-, Pensionär 78:-

Lunchhäfte (10 kort) 900:-, Pensionär 700:-

Måndag

Gräddstuvad pytt i panna med ägg

Köttfärslimpa med gräddsås

Pasta med Köttfärssås

Tisdag

Kyckling med chili och cashewnötter

Rotmos med fläskbog

Pasta med Köttfärssås

Onsdag

Panerad schnitzel med bearnaisesås

Stekt fiskfilé med asiatisk pesto

Pasta med Köttfärssås

Torsdag

Soppbuffé med dessert

Sesampanerad fiskfilé med ugnsbakad tomatsallad

Pasta med Köttfärssås

Fredag

Våga vägra vinter (Vi grillar ute)

Pestobakad torskgratäng med tomat

Pasta med Köttfärssås