christmas

Catering för bröllop

Tilltugg till drink

  • Parmesanchips
  • Chokladdoppade jordgubbar och smördegshjärtan
  • Roccola-och mozzarellafylld parmarulle
  • Fyllda crustader 2 sorter

Förrätt

  • Skagencanapé toppad med löjrom
  • Terrin på kyckling och varmrökt sidfläsk, lökmarmelad och yoghurtsås
  • Lax och skaldjurspaté på grov kavring och örtmousse
  • Löjromstallrik med klassiska tillbehör

Varmrätt

  • Smördegsinbakad fläskfilé med champagnesås, friterad purjolök och ört och parmesanmos
  • Kalvfilé Oscar med chorongsås, äkta tryffel, hummer, säsongens grönsaker och pommes Jacson
  • Svampöverbakad kalvkotlett md vitvin-och persiljesås, smörslungade späda primörer och rotfruktsgratäng
  • Tapinadoxfilé med madeirasås, provensalska champinjoner och potatisgratäng
  • Helstekt vildandsbröst med glaserade citrusfrukter , muskatsås och duschesspotatis

Buffé

  • Valfri buffé enligt önskemål

Dessert

  • Hemlagad malagaglass med brända mandlar och karamellbräck
  • Daimöverbakad kladdkaka med hallonsås och grädde
  • Marmorerad hemlagad hallonglass med färska bär och Baileysgrädde
  • Pannacotta med björnbärssås
  • Vitchokladmousse med marinerad apelsinsallad

Kaffe och bröllopstårta

Matsedel vecka 13

Dagens inkl sallad, måltidsdryck.

Kaffe och kaka 99:-, Pensionär 75:-

Lunchhäfte (10 kort) 900:-, Pensionär 700:-

Måndag

Biffgryta med palsternacka och morot

Kassler med ananas

Pasta med gräddig skinkgryta

Tisdag

Pannbiff med löksås

Korv- och potatisgryta med tomatsås

Pasta med gräddig skinkgryta

Onsdag

Kyckling i kormasås med ris

Senapspanerad strömming m. potatismos

Pasta med gräddig skinkgryta

Torsdag

Raggmunkar med stekt fläsk och lingonsylt

Kokt fiskfilé med spenat, sparris och smörsås

Pasta med gräddig skinkgryta

Fredag

Fläskfilégryta med svamp, lingon och äpple

Baconlindad torsk med mexikanskt ris

Pasta med gräddig skinkgryta