christmas

Catering för bröllop

Tilltugg till drink

  • Parmesanchips
  • Chokladdoppade jordgubbar och smördegshjärtan
  • Roccola-och mozzarellafylld parmarulle
  • Fyllda crustader 2 sorter

Förrätt

  • Skagencanapé toppad med löjrom
  • Terrin på kyckling och varmrökt sidfläsk, lökmarmelad och yoghurtsås
  • Lax och skaldjurspaté på grov kavring och örtmousse
  • Löjromstallrik med klassiska tillbehör

Varmrätt

  • Smördegsinbakad fläskfilé med champagnesås, friterad purjolök och ört och parmesanmos
  • Kalvfilé Oscar med chorongsås, äkta tryffel, hummer, säsongens grönsaker och pommes Jacson
  • Svampöverbakad kalvkotlett md vitvin-och persiljesås, smörslungade späda primörer och rotfruktsgratäng
  • Tapinadoxfilé med madeirasås, provensalska champinjoner och potatisgratäng
  • Helstekt vildandsbröst med glaserade citrusfrukter , muskatsås och duschesspotatis

Buffé

  • Valfri buffé enligt önskemål

Dessert

  • Hemlagad malagaglass med brända mandlar och karamellbräck
  • Daimöverbakad kladdkaka med hallonsås och grädde
  • Marmorerad hemlagad hallonglass med färska bär och Baileysgrädde
  • Pannacotta med björnbärssås
  • Vitchokladmousse med marinerad apelsinsallad

Kaffe och bröllopstårta

Matsedel vecka 47

Dagens inkl sallad, måltidsdryck.

Kaffe och kaka 100:-, Pensionär 78:-

Lunchhäfte (10 kort) 900:-, Pensionär 700:-

Måndag

Flygande Jakob

Citronbakad fisk med krämiga tomater

Pasta med tomat och paprika

Tisdag

Pannbiff med gräddsås

Grönakswok med kyckling och nudlar

Pasta med tomat och paprika

Onsdag

Skinkstek med gräddsås, gelé och pressgurka

Stekt korv med potatismos och lökmarmelad

Pasta med tomat och paprika

Torsdag

Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Stekt sejfilé med pepparrot och skirat smör

Pasta med tomat och paprika

Fredag

Wallenbergare gräddsås och potatismos

Frasig fisk med remouladsås

Pasta med tomat och paprika