christmas

Catering för bröllop

Tilltugg till drink

  • Parmesanchips
  • Chokladdoppade jordgubbar och smördegshjärtan
  • Roccola-och mozzarellafylld parmarulle
  • Fyllda crustader 2 sorter

Förrätt

  • Skagencanapé toppad med löjrom
  • Terrin på kyckling och varmrökt sidfläsk, lökmarmelad och yoghurtsås
  • Lax och skaldjurspaté på grov kavring och örtmousse
  • Löjromstallrik med klassiska tillbehör

Varmrätt

  • Smördegsinbakad fläskfilé med champagnesås, friterad purjolök och ört och parmesanmos
  • Kalvfilé Oscar med chorongsås, äkta tryffel, hummer, säsongens grönsaker och pommes Jacson
  • Svampöverbakad kalvkotlett md vitvin-och persiljesås, smörslungade späda primörer och rotfruktsgratäng
  • Tapinadoxfilé med madeirasås, provensalska champinjoner och potatisgratäng
  • Helstekt vildandsbröst med glaserade citrusfrukter , muskatsås och duschesspotatis

Buffé

  • Valfri buffé enligt önskemål

Dessert

  • Hemlagad malagaglass med brända mandlar och karamellbräck
  • Daimöverbakad kladdkaka med hallonsås och grädde
  • Marmorerad hemlagad hallonglass med färska bär och Baileysgrädde
  • Pannacotta med björnbärssås
  • Vitchokladmousse med marinerad apelsinsallad

Kaffe och bröllopstårta

Matsedel vecka 46

Dagens inkl sallad, måltidsdryck.

Kaffe och kaka 95:-, Pensionär 75:-

Lunchhäfte (10 kort) 850:-, Pensionär 700:-

Måndag

Flygande Jacob

Laxburgare med aioli

Pasta med köttfärssås

Tisdag

Stekt strömming med potatismos

Kalops med rödbetor

Pasta med köttfärssås

Onsdag

Köttbullar med lök och skysås

Jansonsfrestelse med ägg och prinskorv

Pasta med köttfärssås

Torsdag

Bruna bönor /löksås med stekt fläsk

Ugnsgratinerad. rostad blomkål grönsaker

Pasta med köttfärssås

Fredag

Kyckling med citron och rostad potatis

Fisk och saffranragu med purjolök

Pasta med köttfärssås