Cateringfirma Växjö

Låt vår cateringfirma ta hand om din personalfest, kick off eller julfest i Växjö! Med vår hjälp så slipper du allt det praktiska och kan fokusera på att ha roligt. Caféboden Restaurang & Catering har mångårig erfarenhet av catering samt matlagning. Varje cateringuppdrag är unikt och vi åtar oss alla uppdrag med samma genuina engagemang.

Vår kundkrets består främst av företag och privat personer, men vi hjälper gärna till att anordna till exempel bröllop och andra sorters kalas. Vi erbjuder catering i Växjö med omnejd och är stolta över att ha många nöjda kunder i vår cateringfirma.

Att ta hänsyn till miljön blir alltmer viktigt och det har vi tagit fasta på. Caféboden Restaurang & Catering har till exempel börjat minska på all plast i verksamheten och har som målsättning att helt fasa ut den. Alla våra maträtter är baserade på svenska, närproducerade råvaror. Så för dig som vill sätta fokus på miljön och samtidigt få vällagad och smakrik mat så är vi cateringfirman för dig.

Cateringfirma Växjö
Söker du en cateringfirma i Växjö? Vi har mångårig erfarenhet av catering och matlagning och åtar oss alla uppdrag med genuint engagemang.

Festarrangemang och gratis utkörning

Caféboden Restaurang & Catering lagar all mat från grunden och använder alltid noggrant utvalda råvaror från lokala leverantörer. Vi har ett brett utbud av buffémat och kan till exempel erbjuda:

  • À la carte – vår à la carte-meny erbjuder kulinariska matupplevelser och innehåller förrätter, varmrätter och desserter av olika slag.
  • Buffé – vi har flera olika bufféer i vår buffémeny och kan till exempel erbjuda grillbuffé, vegetarisk buffé och australisk buffé.
  • Anpassad buffé – passar ingen av våra bufféer? Låt dig inspireras av våra maträtter och komponera en egen buffé som levereras av vår cateringfirma.

Vi månar om våra kunder och gör vårt yttersta för att ditt evenemang ska bli så lyckat som möjligt. Det innebär att vår duktiga personal anpassar sina tjänster efter dina behov och önskemål.

Caféboden Restaurang & Catering är en cateringfirma i Växjö med ett brett utbud av tjänster. Vi kan erbjuda vällagad mat och noggrant utvald dryck, elegant dukning och servering samt disk. Saknas det musik till er personalfest? Vill ni ha julsånger till catering av julbord? Med vår hjälp spelas det stämningsfull musik när ni äter och medryckande låtar när ni vill ta på er dansskorna.

Vi erbjuder gratis utkörning av mat inom Växjö kommun.