christmas

Jultallrik Växjö

Beställ en välfylld jultallrik från oss på Caféboden Restaurang & Catering i Växjö. Det ger dig en chans att ta en paus i julruschen och få en trevlig stund med kollegor eller vänner. Vi har levererat julmat i Växjö under många år och tillagar alla maträtter med erfarenhet, kärlek och omsorg.

Caféboden Restaurang & Catering vill att alla som anlitar oss ska bli så nöjda som möjligt! Vi är måna om att ge ett personligt bemötande och att alltid vara punktliga i våra leveranser. Hos oss finns det möjlighet att få gratis utkörning av jultallrikar i Växjö med omnejd.

Jultallrik Växjö
Vår jultallrik är ett smidigt alternativ för ett trevligt litet julfirande med kollegor eller vänner i Växjö. Maten är tillagad med lokalproducerade råvaror och med fokus på kvalitet.

Catering julmat – låt julen komma till er

Om ni känner att ett julbord känns för stort för er så är vår härliga jultallrik antagligen det perfekta valet! På så sätt kan njuta av julens delikatesser i lagom dos. Låt julen komma till er med hjälp av vår catering av julmat! Vi erbjuder vällagade jultallrikar med ett urval av julens godsaker och det finns naturligtvis både kalla och varma alternativ.

Tiden innan jul brukar vara hektisk så vi rekommenderar att ni beställer er jultallrik i god tid. På så sätt kan ni vara säkra på att julmaten är fixad och det blir en sak mindre att stressa över under julperioden. Caféboden Restaurang & Catering levererar en välfylld och mättande jultallrik som hjälper er att hamna i julstämning!

Jultallrik fylld med välsmakande läckerheter

Vår jultallrik består av mat som tillagats med lokalproducerade råvaror som valts ut med utpräglat fokus på kvalitet. Kittla era smaklökar med till exempel hembakat vörtbröd, sill, ättiksströmming, lax, kalkonbröst, julskinka, lantpaté, brunkål, revben och omelett. Om ni vill göra er jultallrik mer personlig så har vi ett urval av julrätter som ni kan komplettera jultallriken med.

Vill ni ha mer information om oss, catering av julmat i Växjö eller om vår jultallrik? Ni är varmt välkomna att kontakta oss på Caféboden Restaurang & Catering – vi ser framemot att leverera god och vällagad mat till er!