christmas

Julbord Växjö

Julbord är ett härligt sätt att avsluta året tillsammans med kollegor, vänner eller med släktingar! Låt oss på Caféboden Restaurang & Catering fylla era sinnen med ljuvliga dofter, kulinariska smakupplevelser och en underbar julkänsla. Vi hjälper er gärna att skapa en minnesvärd stund med julmusik, god mat och tindrande ljus.

Caféboden Restaurang & Catering ser till så att ert julbord blir vinterns höjdpunkt och vi anpassar oss gärna efter era önskemål. Vi ser framemot att ta hand om catering julbord åt er och skapa en julbuffé som ni garanterat kommer att tänka på med glädje under lång tid framöver.

Julbord Växjö
Skapa en minnesvärd stund med julbord från Caféboden Restaurang & Catering i Växjö.

Julbuffé – det mesta av det bästa

Vi har tagit fram en meny som är fylld av julens alla läckerheter. Njut av vår julbuffé där ni hittar till exempel hembakat vörtbröd, olika sorters sill, lax, fiskpaté, prinskorv, Janssons frestelse, köttbullar, rödbetssallad och julskinka.

Det finns även möjligheter att komplettera ert julbord med godsaker som rödkål, brunkål, Ris à la Malta, revben, pepparkakor samt annat smått och gott. All mat med stor omsorg och vi väljer naturligtvis endast lokalproducerade råvaror av högsta kvalitet. Caféboden Restaurang & Catering är en miljömedveten verksamhet och vi strävar efter att låta hållbarhet och minskad klimatpåverkan genomsyra allt vi gör.

Caféboden Restaurang & Catering – catering julbord med gratis utkörning av mat

Tack vare vår mångåriga erfarenhet av catering julbord så vet vi som krävs för att en julfest ska bli en trevlig och stämningsfull upplevelse. Vi tar hand om allt så att ni kan fokusera på att ha trevligt. Låt oss stå för julbuffé, matlagning, porslin, dukning, servering och den avslutande diskningen. Vi erbjuder dessutom gratis utkörning med vår kylbil i Växjö.

Vill ni veta mer om oss och om vår julbuffé? Funderar ni på att beställa catering julbord av Caféboden Restaurang & Catering? Tveka inte att kontakta oss – tillsammans skapar vi det perfekta julbordet!